Praćenje vozila

PintElectronic security je najnoviji softver namenjen za efikasno i lako upravljanje voznim parkom. Ovaj sistem vam omogućava detaljan uvid u sve važne informacije koje su vam potrebne za kontrolisanje voznog parka. Naš sistem prati nivo goriva u rezervoaru, optimizuje troškove voznog parka, određuje najoptimalniju putanju za vozila i analizira ponašanje vaših vozača.

Sve navedene funkcije našeg sistema povećavaju produktivnost i stabilizuju profit.

Dodatni moduli su tako dizajnirani da poboljšaju produktivnost sistema i šire dijapazon mogućnosti koje su vam na raspolaganju sa PintElectronic security GPS  Menadžmentom. Zato PintElectronic security aktivno učestvuje u odlučivaju o budućem razvoju proizvoda u ovoj kategoriji.

 

 

 

 

 

 

 

 

PRAĆENJE NIVOA GORIVA

Praćenje nivoa goriva u rezervoaru je ključni parametar za ekonomičnost, bilo da je u pitanju bezbedna vožnja ili sprečavanje krađe goriva.

PintElectronic security monitoring sistem je napravljen tako da efikasno meri i kontroliše potrošnju goriva u vozilima. Precizno merenje goriva je pomoglo mnogim našim partnerima da unaprede svoj biznis. Troškovi automatski postaju manji, što dovodi do uštede ne samo goriva, već i vremena, a da ne govorimo o smanjenju izduvnih gasova koji štetno utiču na okolinu i zdravlje ljudi.

Na osnovu informacija koje se prikupljaju senzorima za detekciju nivoa goriva CAN-bus konektorima i ostalim telemetrijskim uređajima, koji prenose željene parametre u stvarnom vremenu, prave se sveobuhvatni i lako razumljivi izveštaji. Raznovrsnost ovih izveštaja može da zadovolji svaku potrebu za praćenjem nivoa goriva, kako bi se potrošnja stavila pod kontrolu, što znatno smanjuje troškove i sprečava krađu goriva.

| O NAMA

PINT Electronic doo je firma koja je sa svojim radom krenula 01.03.2006. godine. Od samog osnivanja PINT Electronic doo je bio okrenut ka Informacionim tehnologijama i sigurnosnim sistemima. Na početku rada mi smo se uglavnom bavili prodajom i servisiranjem računara i pružanjem usluga iz IT Sistema.

| KONTAKT

| NEWSLETTER

Ukoliko želite da primate obaveštenja i novosti sa našeg sajta prijavite se na naš NEWSLETTER
© 2020 Pint Electronic. Sva prava zadržana