HDTVI kamere su vrsta analogne CCTV sigurnosne kamere visoke rezolucije (megapiksel video preko koaksijalnog kabla / HD preko koaksijalnog kabla) koja podržava do 1080p rezolucije videa. HDTVI kamere su odlična alternativa tradicionalnim analognim CCTV i megapikselnim IP nadzornim kamerama zbog svog vrhunskog kvaliteta video zapisa i mogućnosti korišćenja RG59 koaksijalnog kabla. TVI kamere koriste profesionalni i „uradi sam“ instalateri, jer su toliko pristupačne i jednostavne za instalaciju.

Za snimanje, HDTVI sigurnosne kamere moraju se koristiti sa kompatibilnim DVR uređajem. Ovi DVR-ovi omogućavaju korisnicima da mešaju i spajaju kombinacije oba tipa kamera i vremenom nadograđuju postojeće analogne sisteme do visoke rezolucije.

HDTVI - KAMERE

| O NAMA

PINT Electronic doo je firma koja je sa svojim radom krenula 01.03.2006. godine. Od samog osnivanja PINT Electronic doo je bio okrenut ka Informacionim tehnologijama i sigurnosnim sistemima. Na početku rada mi smo se uglavnom bavili prodajom i servisiranjem računara i pružanjem usluga iz IT Sistema.

| KONTAKT

| NEWSLETTER

Ukoliko želite da primate obaveštenja i novosti sa našeg sajta prijavite se na naš NEWSLETTER
© 2020 Pint Electronic. Sva prava zadržana