Za samostalne sisteme kontrole pristupa, sva elektronika je instalirana na tastaturi ili čitaču - nema dodatnih komponenti ili perifernih uređaja, uključujući dodatno ožičenje, rutere, senzore i alarme. Samostalna kontrola pristupa obično se nalazi na vratima niskog nivoa sigurnosti ili na manjim zgradama bez dodatnih izlaza.

Samostalne jedinice se mogu proizvoditi "touchlock" sistemom, što znači da korisnik mora da unese PIN kod (određenu jedinstvenu kombinaciju brojeva) da bi mu mogao biti omogućen pristup. Samostalni kontroleri pristupa mogu takođe da uključe čitače blizine i magstripe kartice ili druge tokene. Kartice za blizinu i obruči za ključeve koriste beskontaktnu tehnologiju, dok na primer, "magstripes" zahteva provlačenje kroz čitač.

Specifična vrsta samostalnih jedinica za kontrolu pristupa je kontrolna jedinica smeštena u unutrašnjosti zgrade i čitač postavljen na ulazu. Ovo rešenje je generalno sigurnije.

Samostalni sistemi za kontrolu pristupa

| O NAMA

PINT Electronic doo je firma koja je sa svojim radom krenula 01.03.2006. godine. Od samog osnivanja PINT Electronic doo je bio okrenut ka Informacionim tehnologijama i sigurnosnim sistemima. Na početku rada mi smo se uglavnom bavili prodajom i servisiranjem računara i pružanjem usluga iz IT Sistema.

| KONTAKT

| NEWSLETTER

Ukoliko želite da primate obaveštenja i novosti sa našeg sajta prijavite se na naš NEWSLETTER
© 2020 Pint Electronic. Sva prava zadržana