O NAMA

PINT Electronic doo

PINT Electronic doo je firma koja je sa svojim radom krenula 01.03.2006. godine. Od samog osnivanja PINT Electronic doo je bio okrenut ka Informacionim tehnologijama i sigurnosnim sistemima. Na početku rada mi smo se uglavnom bavili prodajom i servisiranjem računara i pružanjem usluga iz IT Sistema.  Vremenom smo postali partner firme BeotelNet-a koji je jedan od vodećih internet servis provajdera u Srbiji. U saradnji sa ovim provajderom mi pružamo uslugu povezivanja na internet stalnom vezom putem ADSL ili VDSL linije.

Vremenom se ukazala potreba i za dodatnom uslugom a to je WiFi internet. Zbog toga mi smo svoju firmu registrovali ispred RATEL-a (regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge) kao operatora javnih komunikacionih mreža i usluga. Investirali smo u svoju baznu stanicu i polako razvijamo svoju javnu WiFi mrežu i povećavamo bazu svojih klijenata. Pored Interneta mi se bavimo i sigurnosnim sistemima što je i naša osnovna delatnost. Radimo distribuciju, projektovanje i instalaciju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provale, sistema za video nadzor, protivpožarnih sistema, sistema kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, interfonskih sistema, perimetrijske zaštite i SMART home sistema kao i GPS Sistema za praćenje vozila…

Takođe PINT Electronic doo u skladu sa Zakonom o Privatnom Obezbeđenju sa šifrom delatnosti 8020 poseduje Licence MUP-a: LT1 br. 36936 (za vršenje poslova planiranja sistema tehničke zaštite), LT2 br. 36937 (za projektovanje i nadžor nad izvođenjem sistema tehničke zaštite)  i  LT3 br. 36938 (za montažu, puštanja u rad i održavanje sistema tehničke zaštite i obuku korisnika)

PODACI ZA IDENTIFIKACIJU

Preuzmite dokument sa podacima za identifikaciju PINT Electronic doo

Poreski identifikacioni broj (PIB)

104306605

Matični br.lica (prav.lica radnje)

20134925

Naziv firme (Pun naziv)

 

Top of Form

PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, PROIZVODNJU, TURIZAM I USLUGE PINT ELECTRONIC DOO VRANJE

Bottom of Form

Naziv firme (Skraćeni naziv)

“PINT Electronic” d.o.o.

PODACI O DELATNOSTI

Naziv delatnosti

šifra delatnosti

Usluge sistema obezbeđenja

8020

PODACI O RAČUNU U BANCI

 

Naziv banke

Mesto

Broj tekućeg računa

1.

Banca Intesa a.d.

Beograd

160-256027-41

2.

Credit Agricole bank

Beograd

170-0030020268000-23

 

| O NAMA

PINT Electronic doo je firma koja je sa svojim radom krenula 01.03.2006. godine. Od samog osnivanja PINT Electronic doo je bio okrenut ka Informacionim tehnologijama i sigurnosnim sistemima. Na početku rada mi smo se uglavnom bavili prodajom i servisiranjem računara i pružanjem usluga iz IT Sistema.

| KONTAKT

| NEWSLETTER

Ukoliko želite da primate obaveštenja i novosti sa našeg sajta prijavite se na naš NEWSLETTER
© 2022 Pint Electronic. Sva prava zadržana